Bolesti modernog društva

No Comments

Bolesti modernog drustva su dijabetes i depresija.

bolest modernog drustva

To je nasa svakodnevnica i zato apelujem na sve da se pod hitno pokrenu i krenu da vezbaju. Znam, recicete nedostatak vremena,od ponedeljka,od 1. Ali odluka da stvari menjate,da radite na sebi treba da stupi na snagu ODMAH. Protiv sam rigoroznih dijeta ali kljuc je u umerenosti u svim segmentima zivota. Benefiti redovne fizicke aktivnosti su pored lepog izgleda pre svega zdravlje, a onda lepo i funkcionalno telo. Dokazano je da redovnom fizickom aktivnoscu usporava se osteroporoza i mnoge druge bolesti.

Zene narocito posle 35 god moraju vezbati 3 puta nedeljno najmanje, ako nista drugo setajte to nista ne kosta toliko dugujete sebi.

Shvatite da je zivot samo jedan i nema reprizu,a nase telo sve pamti i kasnije nam vraca zato mislite sad o tome, a ne kad obolite i tada po pravilu mozete sve i da se ne nervirate, da ne jedete slatko, ljuto, gazirano, da šetate i vežbate ..

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dunja Flash - O meni

Moja karijera je za sada duga preko 20 godina i za to vreme sam bila kreograf i igrač u brojnim spotovima i koncertima...

Pokrenite se

Za treninge nikada nije kasno. Ne dozvolite sebi da vas posao obuzme i da nemate vremena za sebe. Ne čekajte ponedeljak ili neki drugi dan - krenite odmah sa vežbanjem!

Poslednje sa našeg bloga

Pogledajte sve blogove
No Comments

Ostavite komentar