Dunja Flash - O meni

Dobrodošli na moj veb sajt. Ovde možete saznati sve o mojoj muzičkoj karijeri kao i o treninzima ili me kontaktirati sa nekim pitanjima, savetima ili sugestijama.

Rodjena sam u Beogradu 06.01.1981 godine. Vlasnik sam i koreograf plesnog studija Flash od 2006 godine. Moja karijera je za sada duga preko 20 godina i za to vreme sam bila kreograf i igrač u brojnim spotovima: Seka Aleksić - Crno i zlatno; Dara Bubamara - Sebična; Goga Sekulić - Gaćice, idt. Takođe sam nastupala na koncertima nekih od najpopularnijih zvezda: Toše Proeski, Jelena Karleuša...

 

Koreografije sam radila za zvanične manifestacije: Zlatni melos, Oskar popularnosti, Sunčane skale i mnoge druge. U mnogim emisijama na vodećim tv kućama sam radila koreografije za emisije: Audicija (TV Pink), Folk šou (KTV Zrenjanin), Prslok again (KCN), BN Music...

Osvojila sam brojne nagrade na poznatim festivalima sa pesmama Žena na kolenima, Ohrid 2006; Pa pa dragi, Festival Budva 2004; Luda sam, Herceg Novi 2006. 2009 u Vrnjačkoj Banji sam osvojila nagradu za scenski nastup "Do kože me svuci".
Snimila sam spotove za svoje pesme Dušo, Do kože me svuci, Daj ram ram, Roba...

Od 2014. godine posvetila sam se profeisonalno fitnessu i u 2017. godini uspela da položim za najprestižnije sertifikate, za Fitness instruktora i za Hard Body trenera, u našoj zemlji koji su priznati svuda u svetu.

Trenutno moje nastupe možete pogledati na brodu Sava, koji se nalazi u Beogradu, na dresi Ušće bb, i to sledećim danima: četvrtkom, petkom i subotom od 22h do 05h.

Ukoliko želite da treniramo zajedno i da brzo dođete do željine fomre, onda možete doći u teretanu Vulkan Gym koja se nalazi u Zemunu, ulica Ugrinovačka 206, i to ponedeljkom, sredom i petkom od 19h do 20h.

20 godina na sceni

10 godina u fitness-u

13 godina solista

+ 50 nagrada

Poslednje sa bloga